12 Μαΐ 2014

Φινάλε με νίκη 3-0 για τον ΚΡΟΝΟ ΑΘΗΝΩΝ

Κωστής Κολονέλος
   Με εντυπωσιακό τρόπο και επιβλητικό σκορ 3-0 πέρασε σαν σίφουνας ο Κρόνος από τις Κάτω Αχαρναί και σκόρπισε ελπίδες με τα ...πιτσιρίκια του,στο φινάλε του πρωταθλήματος που τον βρήκε στην έκτη θέση με 46 βαθμούς.
Γιώργος Κίτρινος
    Η ομάδα του Θανάση Ζαμπούρα για πέμπτη συνεχόμενη αγωνιστική κατέβηκε να παίξει με πολλά παιδιά από το εξαιρετικό εφηβικό της,Κολονέλος,Στακάι,Τσαπάκης,Κίτρινος,Παστελόπουλος,Δαμασκηνός,Θεοδωρόπουλος.
Κώστας Στακάι
απέναντι στην επίσης νεανική ομάδα του ΑΤΤΑΛΟΥ και απέδωσε πολύ όμορφο ποδόσφαιρο,με ωραίες φάσεις,πολλές ευκαιρίες και καταπληκτικά γκολ όπως του Θεοχάρη Ρακιντζή με κεραυνό έξω από την περιοχή και των Δαμασκηνού και Μπίκοβ!!!
Δημήτρης Θεοδωρόπουλος
    Η εμφάνιση αυτή είναι αποτέλεσμα της σκληρής δουλειάς που γίνεται σε όλα τα τμήματα  και η προώθηση των νεαρών παιχτών στην α' ομάδα όταν οι συνθήκες μας το επιτρέπουν.
Γιώργος Τσαπάκης
    Όλοι στον ΚΡΟΝΟ είμαστε απόλυτα ευχαριστημένοι για την σεζόν που πέρασε και κλείσαμε τις επίσημες υποχρεώσεις μας εντυπωσιακά όπως και πέρσι με  την άνοδο στο μπαράζ!!!
     Αξίζει να σημειωθεί ότι για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική ο νεαρός Κολονέλος κράτησε την εστία του ανέπαφη και ο
Θεοχάρης Ρακιντζής
φορμαρισμένος Μίλτος Λιανόπουλος ανέδειξε για μια ακόμα φορά την ηγετική φυσιογνωμία του στην ομάδα, δίπλα στον οδοστρωτήρα Θεοχάρη Ρακιντζή και τον αεικίνητο Μιρο Μπίκοβ
Μίλτος Λιανόπουλος
Το Δ.Σ. της ομάδας ευχαριστεί τους φιλάθλους μας,τους προπονητές και τους αθλητές μας για το ωραίο ταξίδι που κάναμε παρέα φέτος και ευελπιστούμε για περισσότερες χαρές και επιτυχίες από Σεπτέμβρη.Οι προπονήσεις και τα φιλικά θα συνεχιστούν για όλα μας τα τμήματα εως ότου κλείσει το γήπεδο τον Ιούνιο για ανακατασκευή.