11 Μαρ 2013

ΚΡΟΝΟΣ ΑΘΗΝΩΝ - ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ 2-1


Τεράστια βαθμολογικής σημασίας νίκη πέτυχε η ομάδα του Κρόνου Αθηνών (η οποία ήταν η 5η συνεχόμενη) και παρέμεινε στην ΠΡΩΤΗ θέση της βαθμολογίας.
Η ομάδα μας ξεκίνησε πολύ άσχημα στο πρώτο ημίχρονο και παραλίγο να το πληρώσει σε δυο περιπτώσεις, αλλά στην πρώτη μετά από λάθος του Τζάλου ο αντίπαλος επιθετικός πλάσαρε άουτ και στην δεύτερη η έγκαιρη επέμβαση του τερματοφύλακα μας που με εκπληκτική απόκρουση έσωσε την εστία του από βέβαια παραβίαση.
Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα ανέβασε κατακόρυφα την απόδοση της και κατάφερε να προηγηθεί στο 62’ μετά από πλασέ του Παστελόπουλου η μπάλα βρήκε στο κάθετο δοκάρι και στην επαναφορά ο επερχόμενος Μίρο πλάσαρε εύστοχα από κοντά κάνοντας το 1-0. Το 2-0 έγινε στο 75΄ μετά από σέντρα του Ισμαελ από αριστερά στον Μίρο που την έστρωσε στον αμαρκάριστο Παστελόπουλο που δεν δυσκολεύτηκε από το ύψος του πέναλτι να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Τεράστια ευκαιρία έχασε από ευνοϊκή θέση  λίγο αργότερα ο Μίρο να κάνει το 3-0 και να τελειώσει το παιχνίδι αλλά ο ακατάλληλος αγωνιστικός χώρος του στέρησε την μεγάλη ευκαιρία.
Στο 85’ λεπτό έγινε το 2-1 μετά από δυνατό σουτ έξω από την περιοχή απέκρουσε ο Τζάλος η μπάλα βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι και στην επαναφορά ο αμαρκάριστος επιθετικός του Προμηθέα έστειλε την μπάλα στην ανυπεράσπιστη εστία.


Ο Κρόνος ξεκίνησε με τους:
Τζάλος,Μπαλτσαβιάς,Τουφεκσής,,Τομαράς,Ασημακόπουλος,Σκρέτας,Βάτα(78' Πούλιος),Ντιντίφας(88’ Δήμας).Μπίκοβ,Παστελόπουλος,Λιανόπουλος(90’ Μπακαλούδης).