28 Ιαν 2013

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΚΡΟΝΟΣ (ΠΑΜΠΑΙΔΙΚΟ)



ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΠΑΙΔΙΑ  !!!!

Στο ύψος των περιστάσεων στάθηκε το παμπαιδικό τμήμα (2000-2001) του ΚΡΟΝΟΥ που αντιμετώπισε το αντίστοιχο τμήμα της  Π.Α.Ε.  ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ.Η ομάδα αγωνίσθηκε με πάθος και κοίταξε στα μάτια τον αντίπαλο, του οποίου οι ταλαντούχοι ποδοσφαιριστές, πρέπει να τονιστεί  ότι είχαν άψογη συμπεριφορά εντός και εκτός του αγωνιστικού χώρου.
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ : Μποτζιόλης , Βάντζιος , Καρκαλέτσος , Νικολόπουλος , Καλαμάτας , Κόκκοτας , Κασσάρας , Υφαντής , Αναστασίου , Φουντορουδάκης , Γεωργιόπουλος , Δαυίδης , Σόφης , Κόλλιας .
Το πρώτο ημίχρονο κύλησε με τους γηπεδούχους να  "αλλάζουν"  την μπάλα στο κέντρο του γηπέδου προσπαθώντας να διασπάσουν την άμυνα του ΚΡΟΝΟΥ  που αντιστεκόταν. Η ομάδα μας απαντούσε με αντεπιθέσεις ύστερα από πολύ καλούς συνδυασμούς των παιχτών της. Έτσι οι δύο ομάδες πήγαν ισόπαλες στα αποδυτήρια χωρίς τέρματα.
Στα μέσα του δευτέρου ημιχρόνου οι αντίπαλοι κατάφεραν να προηγηθούν μετά από φάση διαρκείας. Τα παιδιά μας παρά την κούραση και την βροχή που έπεφτε προσπάθησαν να βρεθούν με αξιώσεις στα καρέ του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ με μεγαλύτερη ευκαιρία το σουτ της  Σκουλικαρίτη 10 λεπτά πριν την λήξη. Έτσι το παιχνίδι τελείωσε με σκορ 1-0 υπέρ των γηπεδούχων.
Ο προπονητής του παμπαιδικού τμήματος του ΚΡΟΝΟΥ  Ποθητός Σταύρος ,σε αυτόν τον αγώνα "εμπειρία" για τους παίχτες του αγωνίσθηκε με τους  :
 Από αριστερά όρθιοι : Ξύδης , Σαμαράς , Χριστόπουλος , Σκουλικαρίτη , Τρουπάκης (2002) , Ντούρα , Θαρτόρι , Καλυβιώτης

Από αριστερά καθήμενοι : Ρενιολάρι , Συρράκος , Παγούνας , Μπλαγκόεβ , Ρέλλιας ,  Ζέκιο , Μακρής , Κονόπκα , Ζυγούρης , Μελσανής

Ευχαριστούμε τον προπονητή του παμπαιδικού τμήματος της  Π.Α.Ε. ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ  κύριο  ΚΟΝΤΟΒΡΑΚΗ  ΠΕΤΡΟ για την πρόσκληση , όπως και για την άψογη υποδοχή  απέναντι στην ομάδα μας.
Ευχαριστούμε τέλος , τους γονείς και των δύο ομάδων για την κόσμια συμπεριφορά τους .
Ο αγώνας έγινε στο προπονητικό κέντρο της  Π.Α.Ε. ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ  ΑΠΗΛΙΟΝ  το Σάββατο 26/01/2013