27 Ιαν 2013

ΚΡΟΝΟΣ ΑΘΗΝΩΝ - ΜΑΡΟΥΣΙ 2-1

Χωρίς να αποδώσει σπουδαίο ποδόσφαιρο ο Κρόνος κατάφερε να πάρει άνετα τους 3 πολύτιμους βαθμούς και να σκαρφαλώσει στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας μόλις 1 βαθμό μακριά από την κορυφή.Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον Κρόνο να έχει την υπεροχή και μόλις στο 2ο λεπτό έχασε την πρώτη ευκαιρία μετά από σουτ του Τομαρά λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή και πολύ όμορφη απόκρουση του τερματοφύλακα σε κόρνερ.
Στο 12' η ομάδα του Αμαρουσίου είχε την ευκαιρία να ανοίξει το σκορ με σουτ από τα 40 μέτρα αλλά ο Τζάλλος απέκρουσε σε κόρνερ.Δύο λεπτά αργότερα ήρθε το πρώτο γκολ μετά από κόρνερ του Δήμα και κεφαλιά του Ασημακόπουλου. Το 2-0 έγινε στο 42' μετά από ωραία εναλλαγή της μπάλας από τον Παστελόπουλο και τον Δήμα με πάσα στον 'Ισμαελ που με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.Το μόνο που κατάφερε το Μαρούσι στο δεύτερο ημίχρονο ήταν στην μία και μοναδική του ευκαιρία να μειώσει το σκορ στο 85' .

Ο Κρόνος ξεκίνησε με τους:
Τζάλλος,Μπαλτσαβιάς,Τουφεξής,Τομαράς,Ασημακόπουλος,Μπακαλούδης,Δήμας(84'Κορδαλής),Λιανόπουλος(66' Σκρέτας),Παστελόπουλος(56'Πούλιος),Ντιντίφας,'Ισμαελ.