17 Σεπ 2011

Άδικη ήττα στην Ηλιούπολη.....

     Έπεσε... ηρωικά ο ΚΡΟΝΟΣ σήμερα το απόγευμα στην Αγία Μαρίνα Ηλιούπολης για την β'φάση του Κυπέλλου, απέναντι στον πανίσχυρο Φωστήρα,ομάδα Β'κατηγορίας ,με 3-2 ύστερα από ένα συναρπαστικό και πλούσιο σε θέαμα παιχνίδι παρά την φοβερή ζέστη και τις πολλές ελλείψεις που είχε πριν το παιχνίδι.
   Δύο φορές,μία στο α' και μία στο β'ημίχρονο προηγήθηκε στο σκόρ με τον Νικολάεβ στο 32',ύστερα από εξαιρετική συνεργασία και διαγώνιο πλασέ και στο 53' με καρφωτή κεφαλιά του  Τομαρά από συστημένη σέντρα του Λιανόπουλου σε φάουλ από δεξιά,αμφότεροι είχαν σκοράρει και στο προηγούμενο ματς αλλά αμέσως  από αδράνεια της άμυνας προήλθε η ισοφάριση δύο φορές και οι γηπεδούχοι πήραν την νίκη-πρόκριση στο 67' με γκολ που προήρθε από καραμπινάτο και εξώφθαλμο επιθετικό φάουλ στον Στασινό από τον αντίπαλο φορ,που τον γκρέμισε μέσα στην περιοχή για να πλασάρει μετά εύκολα για το ...3-2.Σίγουρα οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στο β'μέρος,είχαν την κυριαρχία και δύο δοκάρια αλλά το παιχνίδι μας αφήνει πικρή γεύση γιατί στο α' μέρος είχαμε κλασικές ευκαιρίες και παίξαμε ωραίο ποδόσφαιρο,με φάσεις και ωραίους συνδυασμούς που δείχνουν την σπουδαία δουλειά που γίνεται στην ομάδα.
   Από σήμερα, όλοι στην ομάδα σκέφτονται την πρεμιέρα με την ΑΕ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ στην Κυψέλη την ερχόμενη Κυριακή και ευελπιστούμε σε μια καλή εμφάνιση και νίκη ,που θα ωθήσει την ομάδα πιο κοντά στην άνοδο...που τόσο άδοξα χάθηκε για ...ένα γκολ πέρυσι!!!
ΑΠΟ ΚΡΟΝΟΣ: Κουρέας,Φιλιππόπουλος,50'Στασινός,Δήμας Ε, Πόλιος,Τομαράς,Μπαλτσαβιάς,Νικολάεβ,70'Πούλιος,Λιανόπουλος,Δήμας Γ,Σκρέττας,Γρηγορίου,80'Καγκιάς