10 Σεπ 2011

6άστερος ο ΚΡΟΝΟΣ στο Περιστέρι!!!

Με το εντυπωσιακό 6-4,σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι , ο ΚΡΟΝΟΣ έκανε πρεμιέρα στην α' φάση Κυπέλου στην Χωράφα Περιστερίου το απόγευμα και κέρδισε πολύ πιο εύκολα από ότι δείχνει το σκορ τον τοπικό Απόλλωνα παίζοντας όμορφο ποδόσφαιρο, με μια άκρως νεανική ομάδα, που άφησε υποσχέσεις για έναν θεαματικό χειμώνα στο πρωτάθλημα!!!
Η αρμάδα του Θοδωρή Τάμπα ξεκίνησε δυναμικά το παιχνίδι,πήρε τον έλεγχο του αγώνα και το κοντέρ άρχισε να... γράφει στο 11' με πλασέ του Τομαρά ύστερα από κόρνερ του Λιανόπουλου για να διπλασιάσει στο 14' ο νεαρός Στήβεν Νικολάεφ με ωραία ατομική προσπάθεια,περνώντας και τον τερματοφύλακα, ενώ στο 40'έδωσε μπαλιά πάρε-βάλε στον Γρηγορίου για το 0-3 στο ημίχρονο!!!!!!

Το παιχνίδι πλέον απέκτησε διαδικαστικό χαρακτήρα και ο προπονητής μας χρησιμοποίησε και άλλον έναν 15χρονο τον Παστελόπουλο που σκόραρε στο ντεμπούτο του για το 1-5 αφού είχε προηγηθεί η μείωση του σκορ από τον Απόλλωνα για το 1-3 στο 50' και το 1-4 με πέναλτι του Δήμα στο 52'.
Οι γηπεδούχοι μείωσαν σε 5-2 στο 70' για να έρθει ο Πούλιος στο 75' και να γράψει το 6-2 για την ομάδα μας.
Το μόνο που άλλαξε προς το τέλος ήταν άλλα δύο γκολ για τον Απόλλωνα όταν ο ΚΡΟΝΟΣ επαναπαύτηκε, για να τελειώσει το ματς με το ...Αγγλικό 4-6 και με τους 15χρονους πιτσιρικάδες(Φιλιππόπουλο(φωτό),Παστελόπουλο,Δαμασκηνό) που ανέβηκαν από τις Ακαδημίες μας, να αφήνουν υποσχέσεις για ένα καλύτερο ποδοσφαιρικό μέλλον σε μια ομάδα που θέλει να στηρίζεται στα...παιδιά της και όχι σε βετεράνους μισθοφόρους που ψάχνουν για...αρπαχτές!!!
ΚΡΟΝΟΣ ΑΘΗΝΩΝ: Κουρέας,Τομαράς,Φιλιππόπουλος,Ασημακόπουλος,(46'Παστελόπουλος)Πόλιος,Μπαλτσαβιάς,Δήμας,Νικολάεφ,Λιανόπουλος,Σκρέτας,(60'Πούλιος)Γρηγορίου,(70'Δαμασκηνός)