28 Σεπ 2015

ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΜΕ ΗΤΤΑ

Πρεμιέρα με ήττα για τον Κρόνο Αθηνών που ηττήθηκε με σκορ 5-0 από την ομάδα των Πετραλώνων.
Το ματς ξεκίνησε με το Κρόνο να χάνει μια μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ με τον Παπανικολάου αλλά το σουτ που έκανε έξω από την μεγάλη περιοχή πέρασε ελάχιστα εκατοστά από το κάθετο δοκάρι.
Στο 7’ λεπτό ο Δήμου κέρδισε πέναλτι και την αποβολή του Νικολόπουλου, καθώς απομάκρυνε την μπάλα στην γραμμή χρησιμοποιώντας το χέρι του.
Μετά την αποβολή ο Κρόνος παίζοντας με μειονέκτημα απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα προσπάθησε αλλά δεν κατάφερε να μπει στο παιχνίδι για να έρθει στο 14’ λεπτό το 2-0 μετά από τραγικό λάθος της άμυνας και κάπου εκεί να τελειώσουν και οι όποιες ελπίδες για θετικό αποτέλεσμα.

Στο 50’ και εννοώ το σκορ ήταν 3-0 αποβλήθηκε με αυστηρή 2η κίτρινη κάρτα ο Ρακίντζης .
Παρότι το σκορ ήταν 3-0 με τον Κρόνο να παίζει με 9 παίκτες τα Πετράλωνα πίεσαν και κατάφεραν να κάνουν το σκορ 5-0.
Λίγο πριν την λήξη του αγώνα ο Κρόνος είχε την ευκαιρία να βάλει το γκολ της τιμής αλλά το σουτ του Τόσκα βρήκε το κάθετο δοκάρι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην αρχή του αγώνα έπεσαν καπνογόνα και κροτίδες από την μεριά των γηπεδούχων με αποτέλεσμα ο διαιτητής του αγώνα να διακόψει το παιχνίδι και να προειδοποιήσει ότι σε περίπτωση που ξαναγίνει θα διακοπεί οριστικά το παιχνίδι.
 Στο 7’ λεπτό μετά το 1-0 των γηπεδούχων ξανάεπεσαν κροτίδες και ο διαιτητής διέκοψε το παιχνίδι για 5 λεπτά και εννοώ ήταν κλεισμένος ΜΟΝΟΣ του στα αποδυτήρια μας είπε ότι έλαβε τις διαβεβαιώσεις για να συνεχίσει το παιχνίδι και εύλογα θα θέλαμε να μάθουμε από ποιόν αφού μέσα στα αποδυτήρια δεν μπήκε κανένας?


Κρόνος (Στέλιος Λυμπερόπουλος): Γκιμούσης, Μπαλτσαβιάς (80′ Ντιντίφας), Επταήμερος, Νικολόπουλος, Πήττας, Ρακιτζής, Ρούσσης, Κόγκας (46′ Γκόλιας), Ασημακόπουλος (46′ Σπανός), Παπανικολάου, Τόσκα.