16 Νοε 2014

Πελώρια νίκη 2-3 του Κρόνου στην Καισαριανή επί του Φωστήρα!!!

φωτό αρχείου
   Εντυπωσιακός ο Κρόνος σήμερα στην Καισαριανή,πραγματοποίησε το καλύτερό του φετινό παιχνίδι και πήρε το πρώτο "διπλό,, σε μια πολύ δύσκολη έδρα, απέναντι σε έναν αξιόμαχο αντίπαλο που παλεύει με νύχια και δόντια για την σωτηρία του.
ο άτυχος του αγώνα Γιάννης Σκρέττας
   Ο Κρόνος ξεκίνησε τον αγώνα με την κυριαρχία στον χώρο του κέντρου,σφιχτή άμυνα με Ασημακόπουλο και Σκρέττα να κυριαρχούν στον αέρα, μέχρι να...αυτοτραυματιστούν μεταξύ τους σε μια εναέρια διεκδίκηση στο 35' και να αποχωρήσουν και οι δυο αναγκαστικά για το νοσοκομείο.Λίγο νωρίτερα οι γηπεδούχοι στο 30' είχαν δοκάρι σε εκτέλεση φάουλ.
ο δεύτερος άτυχος Παν.Ασημακόπουλος

  ΄Εως εκείνο το λεπτό, όλα δούλευαν ρολόι για την ομάδα,βάση σχεδίου και τακτικής από τον προπονητή που ήθελε να χτυπήσουμε στην κόντρα αλλά οι δυο αναγκαστικές αλλαγές σόκαραν για λίγο την ομάδα,αλλά πέραν τούτου ουδέν και το ημίχρονο έληξε με το στείρο 0-0 και την απογοήτευση στην ομάδα για την άτυχη στιγμή των "δίδυμων πύργων".
    Με την έναρξη του β' ημιχρόνου ο ΚΡΌΝΟΣ μπήκε στον αγωνιστικό χώρο αφηνιασμένος και με μπροστάρηδες το φονικό δίδυμο των Πούλιου ,Λιανόπουλου κατάφερε στο 48' και 49'με δυο υπέροχες σε δημιουργία και εκτέλεση γκολάρες να πάρει ισχυρό προβάδισμα και λίγο έλειψε στο επόμενο λεπτό να τριπλασιάσει ο Πούλιος το σκορ,αλλά το σουτ σταμάτησε στο δοκάρι και στην επαναφορά ο Δαμασκηνός νικήθηκε από τον αντίπαλο γκολκίπερ.
ο γκολεαδόρ Βαγγέλης Πούλιος

  Το πεντάλεπτο του τρόμου...έφερε τρικυμία στους γηπεδούχους και...ηρεμία στο δικό μας παιχνίδι-τακτικής ,η μπάλα κυκλοφορούσε άνετα στο κέντρο,απόλυτος έλεγχος του αγώνα,αντεπιθέσεις φωτιά από τα άκρα,κυρίως με τον δαιμόνιο Λιανόπουλο, και από την θέση του σέντερ φορ με τον δυναμίτη Πούλιο που κάθε του φάση μύριζε γκόλ!!!!!
   Κόντρα στην ιδανική εξέλιξη του παιχνιδιού για τον Κρόνο, ο διαιτητής σε μια εκτέλεση κόρνερ για τον Φωστήρα,ανακάλυψε πέναλτι για τους γηπεδούχους σε μια αναταραχή στο 60' και οι γηπεδούχοι μείωσαν σε 1-2 .... λογάριασαν όμως χωρίς τον Μίλτο,τον αέρινο ντριμπλέρ Λιανόπουλο που με την σέντρα,ξεχύθηκε σαν σίφουνας ανάμεσα στους αντιπάλους αμυντικούς και στον τερματοφύλακα, τσίμπησε γλυκά την μπάλα και 1-3 μέσα σε αποθέωση και πανηγύρια από παίχτες ,παράγοντες και φιλάθλους.
ο αέρινος ντριμπλέρ Μίλτος Λιανόπουλος

 Το γκολ αυτό έσβησε τα όνειρα των γηπεδούχων για κάτι καλύτερο,ο χρόνος κυλούσε υπέρ του Κρόνου,στο ματς πέρασε και ο έτερος Ασημακόπουλος για να πιέσει μπροστά,ο Φωστήρας είχε μια άκαρπη υπεροχή ως το τέλος και τελικά κατάφερε να μειώσει σε 2-3 στις καθυστερήσεις και να μετριάσει κάπως τον περηφανή θρίαμβο και την  εμφάνιση των παιχτών σε ένα γήπεδο με φυσικό γρασίδι.
 Η ομάδα σε γενικές γραμμές έπαιξε το καλύτερο φετινό της παιχνίδι,ειδικά στο β'ημίχρονο με έναν  χαλκέντερο μαχητή Miro Bikov στην μεσαία γραμμή να κυριαρχεί και όλους τους παίχτες ο καθένας στην θέση του αλλά και ομαδικά ,να καταθέτουν ψυχή και σώμα για την νίκη και το πλασάρισμα στα ψηλότερα σκαλοπάτια της βαθμολογίας.
 ο ηγέτης Miro Bikov

  Οι παίχτες αφιέρωσαν την εξαιρετική εμφάνιση και νίκη στους δυο συμπαίχτες τους που αποχώρησαν τραυματίες,τους έγιναν ράμματα στο φρύδι και επέστρεψαν στα σπίτια τους.
  Επόμενο ματς αυτό με τον Αττικό στην Κυψέλη και όλοι από αύριο θα προετοιμαστούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για μια καινούργια επιτυχία.

ΚΡΟΝΟΣ ΑΘΗΝΩΝ: Κολονέλος,Δήμας,Ασημακόπουλος,37'Μπαλταβιάς,Σκρέττας,37'Βάσιλας,
Ντιντίφας,Ρακιντζής,Βikov,
Δαμασκηνός,Λιανόπουλος,Πούλιος,Θεοδωρόπουλος,70'Ασημακόπουλος Παν.