29 Οκτ 2013

ΚΡΟΝΟΣ ΑΘΗΝΩΝ - Α.Ο.Ν. ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ 3-3

Kρίμα για την ομάδα του Κρόνου Αθηνών που πέταξε 2 πολύτιμους βαθμούς στο αγώνα με τον Α.Ο.Ν.Α..
Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ μόλις στο 2’ λεπτό με τον Ρούσσο για να έρθει η ισοφάριση με τον Παστελόπουλο στο 23ο λεπτό με διαγώνιο σουτ και ενώ η ομάδα μας πίεζε  για να πάρει το προβάδισμα ένα λάθος της άμυνας έδωσε το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους με κοντινό πλασέ του Θυμιανού μετά από εκτέλεση φάουλ.
Παστελόπουλος
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Κρόνος πίεσε από την αρχή και παίζοντας εκπληκτικό ποδόσφαιρο για 15 λεπτά κατάφερε να ισοφαρίσει στο 49’ με κεφαλιά του  Τρούλη μετά από εκτέλεση φάουλ του Παστελόπουλου και στο 52’ μετά από φανταστική ενέργεια του Λιανόπουλου και όμορφο σουτ έγινε το 3-2.
Λιανόπουλος
Μετά το γκολ αυτό και ενώ όλα έδειχναν ότι θα παίρναμε τους 3 βαθμούς η αδικαιολόγητη οπισθοχώρηση της ομάδας μας στα τελευταία λεπτά έδωσε το δικαίωμα στον ομάδα της Αργυρούπολης να πάρει την ισοπαλία μετά από εκτέλεση κόρνερ στο 94’ και κοντινό πλασέ του Ερήμιδη.


ΚΡΟΝΟΣ: Τζάλλος, Γκάνιας (57’ Ρακιτζής), Κολονέλλος (67’ Ντιντίφας), Μπαλτσαβιάς, Τομαράς, Σκρέττας, Βίκου, Τρούλης Παστελόπουλος, Λιανόπουλος, Βάτα (75’ Μάτζαρης)