14 Οκτ 2013

ΑΙΜΟΣ ΠΕΤΡ. - ΚΡΟΝΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 1-1

Ισόπαλο με σκορ 1-1 ήταν το αποτέλεσμα του αγώνα με τον Αίμο Πετρούπολης για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Σε αυτό συνετέλεσε σε μέγιστο βαθμό ο ανεκδιήγητος διαιτητής του αγώνα που στο 30ο λεπτό του αγώνα έδωσε αμφισβητούμενο πέναλτι σε τζαρτζάρισμα του Ασημακόπουλου με τον αντίπαλο επιθετικό που μετατράπηκε σε γκολ και έδωσε το προβάδισμα στον Αίμο.
Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μας έπαιξε εξαιρετικό ποδόσφαιρο αλλά ο διαιτητής της στέρησε δύο φορές την ευκαιρία να ισοφαρίσει.
Την πρώτη μετά από σουτ ο αμυντικός απέκρουσε με το χέρι την μπάλα (προς τιμή τους το παραδέχτηκαν και οι φίλαθλοι του Αίμου) αλλά ο διαιτητής προ γενικής έκπληξη έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι.
Η δεύτερη περίπτωση ήταν μετά από  παρατεταμένο τράβηγμα της φανέλας στο Πούλιο μέσα στην περιοχή που ήταν σε προφανή θέση για γκολ αλλά πάλι είχαμε την άρνηση του διαιτητή.

Η ισοφάριση ήρθε μετά από φάουλ που εκτέλεσε ο Τομαράς στο πίσω δοκάρι ο Ισμαελ γύρισε με το κεφάλι και ο Σκρέτας να κάνει με κοντινό πλασέ έκανε το 1-1.
Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους παράγοντες του Αίμου για την άψογη φιλοξενία