1 Απρ 2013

ΠΟΡΝΗ ΜΠΑΛΑ.


ΠΟΡΝΗ ΜΠΑΛΑ.
Σε ένα παιχνίδι που η ομάδα μας είχε την πρωτοβουλία από το πρώτο λεπτό κατάφερε τελικά να το χάσει με σκορ 3-1. Η ομάδα των Ιλισίων είχε δύο ευκαιρίες σε ολόκληρο το 90λέπτο και κατάφερε να βάλει 3 γκολ!!!!!!.
Στο πρώτο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 8o λεπτό ο Παστελόπουλος βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση αλλά δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.
Δέκα λεπτά αργότερα ο Ντιντίφας εκτέλεσε φάουλ με την μπάλα να περνάει ελάχιστα εκατοστά  δίπλα από το δοκάρι. Μεγάλη ευκαιρία έχασε και πάλι ο Ντιντίφας στο 28’ όταν βρέθηκε τετ α τετ με τον αντίπαλο τερματοφύλακα αλλά άργησε να πλασάρει με αποτέλεσμα ο αμυντικός να προλάβει να κόψει την μπάλα, και εννοώ όλα έδειχναν ότι ήταν θέμα χρόνου να βάλει το γκολ ο Κρόνος με μια αντεπίθεση στο 36’ έγινε το 0-1.
Η ομάδα μας δεν το έβαλε κάτω και δυο λεπτά αργότερα έχασε και άλλη μία ευκαιρία με τον Μίρο που έστειλε την μπάλα στο δοκάρι.
VATA ISMAEL
Στο δεύτερο ημίχρονο ξεκινήσαμε πολύ δυνατά και μέσα σε 5 λεπτά χάθηκαν απίστευτες ευκαιρίες για γκολ, η πρώτη μετά από φάουλ του Ντιντίφα που βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι και αμέσως μετά η απίστευτη διπλή ευκαιρία του Μίρο που βρέθηκε τετ α τετ αλλά το πλασέ του απέκρουσε προσωρινά ο τερματοφύλακας και στην επαναφορά του στρώθηκε ξανά στα πόδια αλλά δεν κατάφερε να την στείλει στα δίχτυα.
Και φυσικά για άλλη μια φορά επιβεβαιώθηκε ο νόμος του ποδοσφαίρου και έτσι πάλι τα Ιλίσια σε αντεπίθεση στο 76’ έκαναν το 0-2 με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή.
Με την σέντρα ο Ισμαελ με προσωπική ενέργεια και δυνατό σουτ από το ύψος του πέναλτι έκανε το 1-2 και έδωσε νέα τροπή στο παιχνίδι και εννοώ η ομάδα μας πίεζε ασφυκτικά για την ισοφάριση ένα τραγικό λάθος του Τζάλου που είχε την μπάλα στα χέρια του προσπαθώντας να σουτάρει, η μπάλα βρήκε στην πλάτη του αντιπάλου και κατέληξε βασανιστικά στα δίχτυα.

Θα θέλαμε να δώσουμε τις συγχαρητήρια μας στους ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟ Ν., ΜΠΑΪΡΑΚΤΑΡΗ Κ., ΕΥΘΥΜΙΟΥ Ε. για την άψογη διαιτησία τους.

Επίσης θέλουμε να δώσουμε συγχαρητήρια στους φιλάθλους της ομάδας μας που είχαν άψογη συμπεριφορά και βοήθησαν την ομάδα μας καθ’ όλη την διάρκεια του αγώνα.

Ξεχνάμε γρήγορα αυτό το παιχνίδι και πάμε στην Νίκη Αλίμου την Κυριακή για την νίκη που θα μας δώσει την άνοδο.

Ο Κρόνος ξεκίνησε με τους:
Τζάλος,Μπαλτσαβιάς(70’ Δήμας),Τουφεκσής,Ασημακόπουλος,Τομαράς,Σκρέτας,Ντιντίφας,Παστελόπουλος(55’ Πούλιος),Μπίκοβ,Λιανόπουλος(85’ Καλκάνης),Ισμαελ.