10 Φεβ 2013

ΚΡΟΝΟΣ ΑΘΗΝΩΝ - ΠΕΡΑ ΚΛΟΥΜΠ 3-0

Επιστροφή στις νίκες για την ομάδα μας που νίκησε με 3-0 την Πέρα Κλουμπ.
Μετά την κακή εμφάνιση με τον Ορφέα και την ήττα με 4-2 που μας στέρησε την κορυφή της βαθμολογίας ήρθε η σημερινή νίκη να μας εδραιώσει σε μία από της τρεις προνομιούχες θέσεις που οδηγούν στην άνοδο.
Το σκορ για την ομάδα μας άνοιξε ο νεοαποκτηθείς από την ομάδα του Παπάγου Μπίκοβ Μίροσλαβ στο 42' μετά από εξαιρετική κάθετη πάσα του Παστελόπουλου.
Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μας δεν έπαιξε καλό ποδόσφαιρο και παραλίγο να το πληρώσει στο 78' λεπτό στην μία και μοναδική ευκαιρία της αντίπαλης ομάδας που μετά από κόρνερ στο δεύτερο δοκάρι και κεφαλιά από πλεονεκτική θέση ο επιθετικός της ομάδας της Πέρα Κλουμπ έστειλε την μπάλα άουτ.Το 2-0 έκανε ο Καλκάνης στο 82' που είχε μπει αλλαγή 7' λεπτά νωρίτερα με κοντινό πλασέ μετά από ασταθή επέμβαση του τερματοφύλακα στην κεφαλιά του Μίρο.
Το 3-0 έγινε στο 92' μετά από εξαιρετική ενέργεια του Μίρο που με πολύ δυνατό σουτ από το ύψος του πέναλτι δεν έδωσε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον αντίπαλο τερματοφύλακα .

Ο Κρόνος ξεκίνησε με τους:
Τζάλο,Δήμα,Τουφεκσή,Ασημακόπουλο,Τομαρά,Σκρέτα(65'Μπαλτσαβιάς),Ισμαελ,Ντιντίφα,Μίρο,Λιανόπουλο(84' Μπακαλούδης),Παστελόπουλο(75' Καλκάνης)