13 Ιαν 2013

ΚΡΟΝΟΣ ΑΘΗΝΩΝ - Α.Ο.Ν.ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ 3-0

Ντέρμπι μόνο στα χαρτιά ήταν ο αγώνας της ομάδας μας απέναντι στον Α.Ο.Ν.Α. μιας και κατάφερε να επικρατήσει εύκολα με σκορ 3-0.
VATA ISMAEL
MΠΑΚΑΛΟΥΔΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ
Ο Κρόνος κατάφερε να προηγηθεί μόλις στο 4ο λεπτό με ένα μάλλον τυχερό γκολ του 'Ισμαελ που στην προσπάθεια του να σεντράρει από αριστερά είδε την μπάλα να καταλήγει στο παραθυράκι του αντίπαλου τερματοφύλακα.Το δεύτερο γκολ ήρθε 6 λεπτά αργότερα από το Παστελόπουλο με πολύ όμορφο πλασέ από το ύψος του πέναλτι ύστερα από κάθετη πάσα του Δήμα , αυτό ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.Το τρίτο γκολ έβαλε ο Ασημακόπουλος Π.του Αποστόλη στο 64' που είχε μπει στο αγωνιστικό χώρο 5 λεπτά νωρίτερα μετά από αναγκαστική αλλαγή του Πούλιου. Μετά από αυτό το γκολ το ματς απέκτησε διαδικαστικό χαρακτήρα και όλοι περίμεναν το σφύριγμα της λήξης από τον διαιτητή.
Συγχαρητήρια στα παιδιά μας για την σημερινή τους  εμφάνιση που αν συνεχίσουν να παίζουν έτσι δεν έχουν να φοβηθούν καμία ομάδα.

Ο Κρόνος ξεκίνησε με τους:
Τζάλος,Μπαλτσαβιάς(65' Μπακαλούδης),Τουφεκξής,Τομαράς,Ασημακόπουλος Π.Σ.,Σκρέτας,Ισμαελ(79' Καλκάνης),Δήμας,Πούλιος(59' Ασημακόπουλος Π.Α.),Ντιντίφας,Παστελόπουλος.