3 Δεκ 2012

ΚΡΟΝΟΣ ΑΘΗΝΩΝ - ΑΡΙΩΝΑΣ 1-1


Ρεσιτάλ χαμένων ευκαιριών από τον Κρόνο στον αγώνα με τον Αριώνα . Η ομάδα ξεκίνησε πολύ δυνατά και μόλις στο 5ο λεπτό είχε οριζόντιο δοκάρι μετά από κεφαλιά του Πούλιου.
Χάθηκαν αμέτρητες ευκαιρίες για να κάνουμε το 1-0 που θα έδιωχνε το άγχος από τους ποδοσφαιριστές μας αλλά η μπάλα δεν έμπαινε με τίποτα στα αντίπαλα δίχτυα.  Μεγαλύτερες εξ αυτών ήταν στο πρώτο ημίχρονο αυτή του Παστελόπουλου που δεν πλάσαρε σωστά από ευνοϊκή θέση και του Ισμάελ που σε τετ α τετ πλάσαρε πάνω από τον τερματοφύλακα αλλά είδε την μπάλα να καταλήγει λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Στο δεύτερο ημίχρονο μετά από ανεπανάληπτο συνδυασμό ο Παστελόπουλος δεν κατάφερε να  στείλει από κοντά την μπάλα στα ανυπεράσπιστα δίχτυα. Η αστοχία συνεχίστηκε αυτή την φορά με τον Πούλιο που μετά από όμορφη κεφαλιά και εξίσου καλή απόκρουση από τον τερματοφύλακα δεν κατάφερε στην επαναφορά να την στείλει στα δίχτυα.
Για άλλη μια φορά βέβαια επιβεβαιώθηκε ο νόμος του ποδοσφαίρου και στο 87ο λεπτό σε μια αντεπίθεση έγινε το 0-1 που παραλίγο να γίνει και 0-2 στο 89΄ μετά από λάθος πάσα στον αντίπαλο επιθετικό που βρέθηκε τετ α τετ  με τον Πρωτόπαπα αλλά ο τελευταίος κατάφερε να το αποσοβήσει. Στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Πούλιος κατάφερε με πολύ όμορφο σουτ έξω από την περιοχή να στείλει την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το τελικό 1-1 που έδωσε τουλάχιστον τον 1 βαθμό που στην πορεία μπορεί να αποδειχτεί πολύτιμος.
Ακόμα και μ’ αυτό το αποτέλεσμα η ομάδα μας παραμένει στους διεκδικητές της ανόδου μιάς και την χωρίζει μόνο ένας βαθμός από την πρώτη θέση.

ΚΡΟΝΟΣ:Πρωτόπαπας,Δήμας,Τουφεξής,Τομαράς,Ασημακόπουλος,Σκρέτας, 'Ισμαελ, Παστελόπουλος(78’Καλκάνης), Ντιντίφας,Λιανόπουλος.