27 Μαρ 2011

Aτσάλινος ο ΚΡΟΝΟΣ στο ντέρμπι με την ΑΕ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ!!!


          Με καρδιά ,αυταπάρνηση ,πάθος και απαράμιλλο σθένος, τα παλικάρια του ΚΡΟΝΟΥ κατέθεσαν ψυχή και σώμα στο χορτάρι της Αλεπότρυπας σε ένα παιχνίδι ζωής και θανάτου με την πολύ δυνατή ομάδα του Περιστερίου.
       Μάτωσαν και ίδρωσαν την φανέλλα,καινούργια ίδια με της Μπαρτσελόνα, και επικράτησαν  1-0  με γκολάρα στο 12' σε δημιουργία και εκτέλεση, από τον πρώτο σκόρερ της ομάδας ,όταν άλλαξαν ταχύτατα την μπάλα οι Μπιρμπίλης,Μποσνιάκου και πάσα δεξιά στον εκρηκτικό Λιανόπουλο που με σέντρα ξυράφι παράλληλα στο τέρμα βρήκε τον Δημήτρη Σκαρλάτο στην κίνηση να πλασάρει εντυπωσιακά και να σηκώνει στον αέρα το γήπεδο για ξέφρενα πανηγύρια από την εκπληκτική μας κερκίδα που βοήθησε τα μέγιστα στην ψυχολογία των παιχτών.
    Η ομάδα συνέχισε δυνατά το παιχνίδι,είχε στο κέντρο τον Μπαλτσαβιά που ανασταλτικά κατάπινε όλες τις αντίπαλες επιθέσεις,το κέντρο άμυνας ήταν εγγύηση,οι Λιανόπουλος και Σκαρλάτος σκορπούσαν πανικό σε κάθε αντεπίθεση και όλα κυλούσαν ομαλά χωρίς να κινδυνεύουμε ,αντιθέτως χάσαμε εντυπωσιακή ευκαιρία στο τέλος του ημιχρόνου πάλι με τον Σκαρλάτο να τελειώσουμε το μάτς αλλά το πλασέ έφυγε λίγο έξω από το δεξί δοκάρι του Κατσαπρίνη.
   Στο β'ημίχρονο ξεκινήσαμε δυναμικά και πάλι,φτιάξαμε φάσεις,παίξαμε με αντεπιθέσεις γιατί μπήκε στον αγώνα και ο Ασημακόπουλος Παν.,είχαμε μεγάλη ευκαιρία με τον Λιανόπουλο στο 75' που το πλασέ του απέκρουσε ο τερματοφύλακας,κερδίσαμε αρκετά φάουλ κοντά στην αντίπαλη περιοχή,πιέσαμε,δεν μας έκαναν ευκαιρία για γκόλ και φυσιολογικά το παιχνίδι τελείωσε με τι ισχνό αλλά πολύτιμο 1-0 που μας φέρνει πάνω από την σημερινή αντιπαλό μας 45 έναντι 44 βαθμών και μέσα στα μπαράζ ανόδου σε έναν όμιλο φωτιά που όλα αλλάζουν κάθε Κυριακή και προσδίδουν αγωνία και ενδιαφέρον στον όμιλο.

     Ολοι τώρα στην ομάδα ,παίχτες,παράγοντες,κόσμος,περιμένουν τον επόμενο αγώνα με την Νέα Σμύρνη την ερχόμενη αγωνιστική πάλι στην έδρα μας με ανεβασμένο ηθικό και ψυχολογία στα ύψη για νέα νίκη που θα μας φέρει πιο κοντά στην άνοδο!!!!!!!!!!
ΚΡΟΝΟΣ:Τζάλλος,Μπιρμπίλης,Τάτσης,Ασημακόπουλος,Τομαράς,
Μπαλτσαβιάς,Μποσνιάκου,56'Δήμας,Ντιντίφας,Σελάσνι,71'ΑΣημακόπουλος
Σκαρλάτος,82'Στασινός,Λιανόπουλος
         Α.Ε. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ:Κατσαπρίνης,Βρανάς,86'ΔευτέριγοςΜαρκούτσας,Κατρής,Καρακικές,
Γκιουμές,Ζαγκοβάς,Γυφτέας,Χαλίλι,81'Αντωνάτος,Μπέλλη,Κωσταντής.46'Μαρκούτσας

  Το Δ.Σ. του ΚΡΟΝΟΥ συγχαίρει την αντίπαλη ομάδα,παίχτες,παράγοντες και φιλάθλους για την άψογη συμπεριφορά τους στον αγώνα,σε ένα τόσο κρίσιμο ματς για τις δυο ομάδες και εύχεται καλή συνέχεια στον δύσκολο αγώνα τους.