13 Μαρ 2011

Σεισμός.....8,1 ρίχτερ στην Κυψέλη!!!

    Σεισμός.....8,1 ρίχτερ στην Κυψέλη με επίκεντρο την...Αλεπότρυπα σήμερα το πρωί, σήκωσε...τσουνάμι από την τρομερή αρμάδα του εορτάζοντα χθες,Θοδωρή Τάμπα,η οποία συνέτριψε την ατυχή Δάφνη Αθηνών με 8-1.
   Έκανε το λάθος να προηγηθεί 0-1 στο 4' για να γνωρίσει από πρώτο χέρι τις άγριες ορέξεις των αστέρων της<< μπλαουγκράνα>>,παίζοντας καταπληκτικό ποδόσφαιρο,με αυτοματισμούς,συνεργασία όλων των γραμμών,κυκλοφορία της μπάλας και άψογα τελειώματα, που προσέδωσαν χαρακτήρα και στυλ στην ομάδα και χαίρεσαι να την βλέπεις να παρουσιάζει πανέμορφο θέαμα στον αγωνιστικό χώρο.

     Είναι πασιφανές πλέον ότι η ομάδα παίζει μπάλα,φτιάχνει φάσεις,είναι ομάδα του προπονητή και του συνόλου και ξεπέρασε ανώδυνα την άδικη ήττα της περασμένης αγωνιστικής στην Καισαριανή.
    Στα θετικά θα αναφέρουμε την επανεμφάνιση του Ασημακόπουλου μετά τον σοβαρό τραυματισμό που είχε με τον Φωστήρα και του Στασινού που επέστρεψε με μετάθεση στην Αθήνα και πλέον ο προπονητής έχει τον ευχάριστο πονοκέφαλο για τον καταρτισμό της 18αδας!!!!!!!
    Για την ιστορία τα γκολ πέτυχαν οι Λιανόπουλος 2 ,Σκαρλάτος 2,Φιοράλντο,Ντιντίφας,Γρηγορίου,Καγκιάς , με τον Λιανόπουλο να έχει σουτ-κεραυνό στο οριζόντιο δοκάρι σε κομπίνα-φάουλ από αριστερά στο β' ημίχρονο.
     Όλοι στην ομάδα περιμένουμε ανυπόμονα το παιχνίδι με την Θύελλα Περιστερίου για το επόμενο...ρεσιτάλ του ΚΡΟΝΟΥ.
   Τον αγώνα ξεκίνησαν οι:ΤΣΑΛΟΣ,ΜΠΙΡΜΠΙΛΗΣ,ΤΟΜΑΡΑΣ,ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ,ΔΗΜΑΣ,ΛΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ,(60'ΚΑΓΚΙΑΣ)
ΜΠΑΛΤΣΑΒΙΑΣ,(52'ΣΤΑΣΙΝΟΣ)
ΝΤΙΝΤΙΦΑΣ,ΦΙΟΡΑΛΝΤΟ,ΣΚΑΡΛΑΤΟΣ,(60'ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Παν.)ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ.

ΔΑΦΝΗ ΑΘΗΝΩΝ:Τάσιος,Διπλάρης,Σούκας,Τσάνης,Krasniqi,Κωνσταντινίδης,(46'Κιτολέντια)Βλασταράκης,
Αναστασόπουλος,Τζέλιας,Κουτσουράκης,Μελανίτης