10 Μαΐ 2010

Γκολ και θέαμα για τις ομάδες μας το Σαββατοκύριακο

Πλούσιο θέαμα προσέφεραν οι ομάδες του ΚΡΟΝΟΥ το διήμερο που μας πέρασε.Την αρχή έκανε το  παμπαιδικό του Θ.Τάμπα στην Μεταμόρφωση,το Σάββατο το πρωί,που κέρδισε άνετα τον Άταλλο με το επιβλητικό 0-4 και με τον Βασίλη Πότση να κάνει χατ-τρίκ για να συμπληρώσει το...καρέ ο Μπάρο Βαλεντίνο.
Η ομάδα τρέχει ένα σερί 9 νικών και την τελευταία αγωνιστική περιμένει τον Γκυζιακό για το 10 στα 10!!!!

Συνέχεια από το παιδικό του Τάκη Ντιντίφα που ...διέλυσε με 8-1 τήν άτυχη Νέα Ιωνία και περιμένει τον αντιπαλό του  στα play off. Τα γκολ για την ομάδα μας ο αρχισκόρερ Μποσνιάκος,χατ τρίκ,δύο για τον Αμαρίλντο,ένα ο Κασάι ,ο Φιοράλντο και Καλκάνης.

Αργότερα, το μεσημέρι,η παμπαιδική ομάδα του Γιάννη Μπακόλα ...κατάφερε να ισοφαριστεί από τον Παπάγου σε 1-1 με την ομάδα μας να χάνει τεράστιες ευκαιρίες για μια άνετη νίκη,αλλά δεν βρέθηκαν σε καλή μέρα οι επιθετικοί της ομάδας και το παιχνίδι έληξε άδοξα για  εμάς.

Το βράδυ οι Ακαδημίες του Τάκη Ντιντίφα σε ένα πολύ όμορφο παιχνίδι με την πολύ ισχυρή ομάδα του Γαλατσίου,ήρθε ισόπαλη 1-1 με τον Μαρίνο να ισοφαρίζει και να χαρίζει τον βαθμό στην ομάδα μας.

Την Κυριακή το πρωί στην Χρυσούπολη,η Ανδρική ομάδα αν και προηγήθηκε με 1-3 στο β'ημίχρονο,τελικά υπέκυψε και ισοφαρίστηκε σε 3-3 λόγω έλλειψης εμπειρίας των 7 μικρών που χρησιμοποίησε ο προπονητής μας Θ.Τάμπας.
Στα 18 γκόλ έφτασε ο Δημήτρης Σκαρλάτος και είναι πρώτος σκόρερ στην κατηγορία και...μήλο της έριδος για πολλές ομάδες που βρίσκονται σε επαφές με τον σύλλογο.

Το μεσημέρι η ομάδα των PRO JUNIORS  του Σταύρου Ποθητού,κέρδισε τον ΑΙΑ ΠΑΛΛΗΝΗΣ
 με 3-1 στο τουρνουά του ΕΘΝΙΚΟΥ ΑΣΤΕΡΑ στην Ανθούσα με σκόρερς τους ΑΝΤΙ, ΣΚΟΥΛΙΚΑΡΙΤΗ ΕΥΗ δύο γκόλ που δίνει ρεσιτάλ.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η ομάδα των μικρών ταλαντούχων παιδιών κέρδισε με 6-1 τον Εθνικό Αστέρα με χατ τρικ της ΕΥΗΣ ΣΚΟΥΛΙΚΑΡΙΤΗ και δύο γκόλ για τον ΠΡΕΓΚΟ ΓΚΕΡΙ και ένα του ΚΩΣΤΗ.
Τα φυντάνια του ΚΡΟΝΟΥ αρχίζουν και δείχνουν τις πλούσιες ικανότητές τους υπό τις οδηγίες του Σταύρου Ποθητού.