17 Μαρ 2010

To αγωνιστικό πρόγραμμα των ομάδων μας,το Σαββατοκύριακο.

                                                                                                                                                                             Στην Πετρούπολη θα μεταβεί η ανδρική ομάδα την Κυριακή στις 17:00 για να αντιμετωπίσει τον τοπικό Κεραυνό  σε ένα πραγματικά δύσκολο παιχνίδι για την ομάδα του Θ.Τάμπα.

Το Σάββατο το πρωί στις 11:00 η παμπαιδική ομάδα του Θ.Τάμπα θα ντιμετωπίσει την ομάδα του Γκυζιακού και αναμένεται νέος θρίαμβος για το ελπιδοφόρο τμήμα του συλλόγου.
Το Σάββατο το απόγευμα στις 18:30,το παιδικό του Τάκη Ντιντίφα θα παίξει στην Πετρούπολη με την ΕΙΡΗΝΗ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ και θα προσπαθήσει να πάρει μια ακόμη νίκη στην προσπάθεια που κάνει για την κατάκτηση της α'θέσης στον όμιλο.Την Μεγάλη Τρίτη θα αγωνιστεί στο γήπεδό μας στις 15:00 με την αντίστοιχη του Άρη Πετρούπολης σε εμβόλιμη αγωνιστική.
Η παμπαιδική ομάδα του Γ.Μπακόλα δεν θα αγωνιστεί αυτό το Σαβ/κο γιατί η Ε.Π.Σ.Α. ανέβαλε τα παιχνίδια του 11ου ομίλου για προσεχή ημερομηνία.Γίνονται προσπάθειες για φιλικό με διάφορ σωματεία.

Άτυχη η ανδρική μας ομάδα, παρότι κέρδιζε 1-0 στο ημίχρονο με γκόλ του αρχηγού της Δ. Σκαρλάτου, υποχώρησε στο β'ημίχρονο δέχτηκε 3 γκόλ και μείωσε με τον πρώτο σκόρερ της κατηγορίας ΣΚΑΡΛΑΤΟ, δεύτερο προσωπικό γκόλ και παρά τις προσπάθειες των παιχτών μας , το αποτέλεσμα δεν άλλαξε και μας άφησε μια πικρή γεύση για άλλη μία φορά φέτος.



Σε φουλ φόρμα το παμπαιδικό του Θ. Τάμπα, συνέτριψε τον Άταλλο με 6-3, στο ημίχρονο κέρδιζε 5-0 και προελαύνει πρώτος με 4 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια.Ο Μαρίνος Καλλιντέρης πέτυχε 3 γκόλ και άλλα τόσα ο Βασίλης Πότσης.Είναι μακράν η καλύτερη ομάδα του ομίλου και πρώτο φαβορί για την κατάκτηση της πρώτης θέσης.


Με νίκη απέδρασε και το δεύτερο Παμπαιδικό, από του Παπάγου με σκόρ 2-3, με τον Δημήτρη Γκάνια στον πάγκο, στο μοναδικό ξερό γήπεδο της κατηγορίας και πήρε βαθιά ψυχολογική ανάσα για την δύσκολη συνέχεια.
Η ομάδα έπαιξε όμορφο ποδόσφαιρο κέρδιζε άνετα 3-1 και απλά ο Παπάγος μείωσε στο τέλος.
Για την ομάδα μας σκόραραν ο Τασουλής και ένα καταπληκτικό με το Παπαχρήστο, το δεύτερο γκολ μπήκε όταν ο Παπαχρήστος κυνήγησε μία χαμένη μπαλιά και ανάγκασε τον αμυντικό να υποπέσι σε λάθος και να στείλει την μπάλα στην εστία του.
Όλα τα παιδιά έπαιξαν καταπληκτικά στο βαρύ τερέν και τους αξίζουν συγχαρητήρια!




Με νίκη 7-3 συνέχισε την πορεία της και η ομάδα των Ακαδημιών του Τάκη Ντιντίφα απέναντι στην ομάδα του Γαλατσίου σε παιχνίδι για το τουρνουά υποδομής.Η ομάδα δείχνει έτοιμη για το πρωτάθλημα που θα ξεκινήσει τον Μάιο.