4 Νοε 2014

Πάμε....ντέρμπι;


    Την ερχόμενη Κυριακή 9 Νοεμβρίου όλοι οι δρόμοι οδηγούν στην Άνω Κυψέλη και συγκεκριμένα στο ...κλουβί της Αλεπότρυπας!!!! Στις τρεις το μεσημέρι θα διεξαχθεί το τοπικό ντέρμπι μεταξύ του ιστορικού ΚΡΟΝΟΥ ΑΘΗΝΩΝ και του θρυλικού ΑΣΤΕΡΑ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ.          Οι δυο ομάδες κουβαλάνε μαζί σχεδόν 180 χρόνια ιστορίας,αγώνων,προσφοράς στο κοινωνικό σύνολο της ευρύτερης περιοχής και όταν αγωνίζονται τα τμήματά τους είναι γιορτή για το Αθηναϊκό ποδόσφαιρο και την γειτονιά μας.
Γήπεδο Κυψέλης-Αλεπότρυπα
 Κατά την διάρκεια της  εβδομάδας και όσο οι ομάδες προετοιμάζονται από τους προπονητές και ...κουμπάρους στην ιδιωτική τους ζωή, Θανάση Ζαμπούρα και Στάθη Ρουσέλη,οι φίλαθλοι και οπαδοί των δυο ομάδων φτιάχνουν κλίμα,ετοιμάζουν πανό,βεγγαλικά,καπνογόνα και γράφουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για την επιθυμητή εξέλιξη του μεγάλου αγώνα.   
  Όλα αυτά μέσα σε φίλαθλα και λογικά πλαίσια με την αδρεναλίνη όμως στα ύψη και το θερμόμετρο να ανεβάζει την ποδοσφαιρική θερμοκρασία όσο το ματς...κοντοζυγώνει!!!  
 Φέτος όπως και πέρσι,οι δυο ομάδες κληρώθηκαν και πάλι στον ίδιο όμιλο, τον 2ο,στην Β΄κατηγορία του πρωταθλήματος Ε.Π.Σ.Α.
οι θρυλικοί οπαδοί του Αστέρα που τον κρατάνε ψηλά
 
   Οι τυπικά φιλοξενούμενοι του Αστέρα ξεκίνησαν εντυπωσιακά το πρωτάθλημα με όντας πιο βατό πρόγραμμα και κατάφεραν να βρίσκονται στην τρίτη θέση της βαθμολογίας μετά από πέντε αγώνες με 11 βαθμούς,αντίθετα με τον ΚΡΟΝΟ που έχει 5 αλλά με πολύ δυσκολότερα ματς όπως αποδείχτηκαν στην βαθμολογία και βρίσκεται στα μεσαία στρώματα.
 Όλοι στην ομάδα είναι σε εγρήγορση,διοίκηση,κόσμος,οι παίχτες στην διάθεση του προπονητή που θα είναι και πάλι στην εξέδρα τιμωρημένος,θα προετοιμαστεί κατάλληλα και στο γήπεδο θα αποδείξει την αγωνιστική της ανωτερότητα.
ο πρόεδρος σε έκσταση!!!!!
     Για τρίτη φορά στον πάγκο θα καθίσει ο πρόεδρος Γιάννης Ντιντίφας μετά τα παιχνίδια με Μελίσσια και Α.Ο.Ν.Α. και ευχόμαστε να...τριτώσει το καλό για τον ΚΡΟΝΟ.

  Γνωρίζοντας την ποιότητα και το ήθος των φιλοξενούμενων,την φιλία των ποδοσφαιριστών μεταξύ τους και τις αγαστές σχέσεις των αντιπάλων οπαδών,επιθυμούμε γίνει ένα όμορφο συναρπαστικό και αντάξιο της φήμης των ομάδων, παιχνίδι, με νικητή σίγουρα το ποδόσφαιρο και στο γήπεδο ο καλύτερος ή πιο τυχερός......

Σ.σ. Στα δύο περυσινά παιχνίδια όσο και στο φετινό για την α'φάση Κυπέλλου το σκορ ήταν 1-1 με την διαφορά ότι κερδίσαμε και προκριθήκαμε στα πέναλτι στην αρχή της σαιζόν.....τώρα πάμε να σπάσουμε την παράδοση με μια περηφανή νίκη !!!