13 Μαΐ 2013

ΚΡΟΝΟΣ ΑΘΗΝΩΝ - ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΓ.ΒΑΡΒΑΡΑΣ 1-0 ΑΝΟΔΟΣ 2012-13

Η ομάδα της Ανόδου 2012-2013

ΤηνΑΝΟΔΟστην Β’ Κατηγορία της Ε.Π.Σ.Αθηνών εξασφάλισε ο Κρόνος Αθηνών μετά την νίκη με σκορ 1-0 με αντίπαλο την ομάδα του Κεραυνού Αγ. Βαρβάρας.
Σε ένα κατάμεστο γήπεδο από 1000 φιλάθλους η ομάδα μας με πρωτομάστορα τον προπονητή της, Θανάση Ζαμπούρα παίζοντας εκπληκτικό ποδόσφαιρο από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό όχι μόνο κατάφερε να εξασφαλίσει το μηδέν στην άμυνα που θα της έδινε την άνοδο αλλά πήρε το μάτς στο 88’ μετά από εκτέλεση φάουλ του Ντιντίφα η μπάλα βρήκε πάνω στο τοίχος, άλλαξε πορεία την απέκρουσε αρχικά ο τερματοφύλακας και ο επερχόμενος Μίρο έβαλε το γκολ στα δίχτυα και…… την καρδιά μας στη θέση της.
Αυτό το γκολ έδωσε αφορμή σε μερίδα οπαδών του Κεραυνού να εκτοξεύσουν διάφορα αντικείμενα στον αγωνιστικό χώρο με αποτέλεσμα την διακοπή του αγώνα γιά 20 λεπτά.
Πολύ καλή η διαιτησία των ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ Ν., ΤΑΡΑΝΑΣ Α.και ΓΕΩΡΓΑΡΑΚΟΥ Ν. που με την εμπειρία τους κατάφεραν να φέρουν εις πέρας ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ από την διοίκηση του Κρόνου για την προσπάθεια όλων των παιδιών της ομάδας που καθ όλη την διάρκεια της χρονιάς παρά τις προσπάθειες ορισμένων να της στερήσουν τους κόπους της μας έκανε περήφανους και ευτυχισμένους.
Επίσης θα θέλαμε να εκφράσουμε τις ευχαριστίες στους φίλους της ομάδα μας που μας βοήθησαν πολύ στην δύσκολη προσπάθεια μας.
 Να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα στον πρόεδρο του Άτλα Κυψέλης κ. Στράτο Σάββα και τον Ευγένιο Χριστοδούλου από τον Αστέρα Εξαρχείων για την αμέριστη συμπαράσταση τους.
 Δείτε το παιχνίδι  εδώ
Ο Κρόνος ξεκίνησε με τους:
Τζάλο,Δήμα,Τουφεξής,(30’Μπαλτσαβιάς),Τομαρά,Ασημακόπουλο,Σκρέτα,Ντιντίφα,Παστελόπουλο(50’ Μπίκοβ),
Πούλιο(80' Τάτσης),Λιανόπουλο,Ισμαελ.