8 Μαρ 2013

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Το Δ.Σ. του Κρόνου Αθηνών καταδικάζει την ενέργεια της ομάδας των Ιλισίων 2004 για την δίχως προηγούμενο καταγγελία σχετικά με την δήθεν αντικανονική συμμετοχή του 16χρονου τερματοφύλακα της ομάδος μας Κ. Κολονέλου και την κλοπή 3 βαθμών που η ομάδα μας κατέκτησε αγωνιζόμενη στον αγώνα με το Δάσος Χαϊδαρίου.
Κύριοι νεόκοποι παράγοντες των Ιλισίων 2004 δεν έχετε μάθει να σέβεστε την ιστορία των σωματείων του Αθηναϊκού ποδοσφαίρου και με τέτοιου είδους ενέργειες να είστε σίγουροι ότι το Αθηναϊκό ποδόσφαιρο θα σας αποβάλει από τις τάξεις του. Είμαστε σίγουροι ότι το ευ αγωνίζεσθαι είναι για σας άγνωστη λέξη.
Ο Κρόνος Αθηνών τους βαθμούς τους κατακτά στους αγωνιστικούς χώρους.
Για την ιστορία το συγκεκριμένο παιχνίδι με το Δάσος Χαϊδαρίου λόγω του βεβαρημένου προγράμματος του γηπέδου της Αλεπότρυπας (φιλοξενούνται σε αυτό 8 ομάδες) ξεκίνησε στις 12:30μ.μ. και οι διαιτητές συνέταξαν το φύλλο αγώνα στο γραφείο του φύλακα του γηπέδου, ενώ του εφηβικού ξεκίνησε την προηγούμενη ημέρα Σάββατο στις 11:00π.μ. και έληξε στις 12:30.
Ευχαριστούμε την πλειοψηφία των παραγόντων των ομάδων του ομίλου μας για την αμέριστη συμπαράσταση τους στο σωματείο μας.

Πάντως κύριοι των Ιλισίων να ξέρετε ότι ο ΚΡΟΝΟΣ ΑΘΗΝΩΝ θα είναι αυτός που πρέπει όσο αφορά την φιλοξενία της ομάδος και των αθλητών σας στο μεταξύ μας παιχνίδι όπως έχει κάνει πάντα στην 90χρόνη ιστορία του στο Αθηναϊκό ποδόσφαιρο με όλες τις ομάδες που έχει φιλοξενήσει.

Υ.Γ.: Οποιαδήποτε άλλη ανακοίνωση ή σχόλιο δεν υιοθετείτε από την διοίκηση της ομάδος μας.

Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος: Ντιντίφας Ιωάννης
Ο Γ. Γραμματέας : Μπενάκης Δημήτριος