18 Φεβ 2013

ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ - ΚΡΟΝΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 1-2

Λιανόπουλος

Ντέρμπυ μόνο στα χαρτιά αποδείχτηκε το ματς της ομάδας μας απέναντι στην ομάδα των Αμπελοκήπων που έκανε το λάθος να προηγηθεί στην μία και μοναδική ευκαιρία που έκανε σε ολόκληρο τον αγώνα στο 12’ λεπτό με ένα σουτ έξω από την περιοχή που κατέληξε στο παραθυράκι του ανήμπορου να αντιδράσει Τζάλου. Η ομάδα μας μπήκε από το πρώτο λεπτό του αγώνα πολύ δυνατά και έχασε ευκαιρίες να προηγηθεί με μεγαλύτερη εξ αυτών το σουτ του Παστελόπουλου που από πλεονεκτική θέση σούταρε αλλά η μπάλα κατέληξε στην ρίζα του δοκαριού. Το γκολ των αντιπάλων δεν πτόησε την ομάδα μας που παίζοντας εκπληκτικό ποδόσφαιρο κατάφερε να ισοφαρίσει με κεφαλιά του Ασημακόπουλου μετά από σέντρα του Ισμαελ.
Παστελόπουλος
Τομαράς
Το δεύτερο γκολ ήρθε μετά από πολύ όμορφη ενέργεια του Μίρο που άφησε την μπάλα να περάσει κάτω από τα πόδια του για να καταλήξει στον αμαρκάριστο Ισμαελ που με όμορφο πλασέ έκανε το 1-2 .Η ομάδα μας θα μπορούσε να σημειώσει και άλλα τέρματα μιας και έχασε πολλές ευκαιρίες αλλά και ο διαιτητής δυο φορές δεν έδωσε την εσχάτη των ποινών μια στον Λιανόπουλου και την δεύτερη στον Μίρο .
Με την νίκη αυτή η ομάδα μας σκαρφάλωσε στην δεύτερη προνομιούχο θέση με 6 βαθμούς διαφορά από την 5η ομάδα που της δίνει την απ ευθείας άνοδο στην Β' κατηγορία.
Στα αρνητικά η αψυχολόγητη ενέργεια του τερματοφύλακα μας που μετά την λήξη του αγώνα πήγε να ζητήσει τον λόγο από κάποιους οπαδούς των αντιπάλων που τον έβριζαν καθ όλη την διάρκεια του αγώνα με αποτέλεσμα να δεχτεί την κόκκινη κάρτα από τον διαιτητή της αναμέτρησης κ.Μάνθο,και να μετριάσει από την ομάδα την χαρά της μεγάλης νίκης.

Ο Κρόνος ξεκίνησε με τους:
Τζάλο,Μπαλτσαβιά,Τουφεκσή,Ασημακόπουλο,Τομαρά, Μπακαλούδης ( 65΄Σκρέτας),Ισμαελ(90΄Πούλιος)Ντιντίφα,Μίρο,Λιανόπουλο(84' Καλκάνης),Παστελόπουλο