24 Οκτ 2011

Εκτροχιασμός ....στόχων από τους γείτονες και μέσα τα κεφάλια!!!



Κατραπακιά....3... μεγατόνων στον υπερφίαλο ΚΡΟΝΟ έδωσαν οι Αμπελόκηποι που κέρδισαν εύκολα με 3-2 μια ομάδα που αλλού πατούσε και αλλού βρισκόταν χτες στην Κυψέλη,έχοντας σε άσχημη μέρα το σύνολο των παιχτών που νόμισαν ότι θα κερδίσουν τους νεαρούς αντιπάλους τους μόνο με την ιστορική φανέλα!!!!!!
Κάκιστη εμφάνιση,μηδέν πάθος και όρεξη για μπάλα,έντονη ηττοπάθεια στους ποδοσφαιριστές μας στον αγωνιστικό χώρο αλλά και στον πάγκο,κανένας δεν έπαιξε σύμφωνα με τις δυνατότητές τους και όλοι περιμέναμε το ... μοιραίο που ήρθε πιο εύκολα απ' ότι φανταζόταν και ο πιο αισιόδοξος οπαδός των Αμπελοκήπων!!!!!!!
Στα θετικά της ομάδας είναι το σκοράρισμα του Πούλιου στο τέλος του αγώνα, που θυμίζει....Πάντελιτς και δείχνει ότι έχει άριστη επαφή με τα δίχτυα όσο και όποτε χρησιμοποιείται!!!
Δεν επηρέασε την εικόνα του ματς η διαιτησία του ευτραφή ...Κώστα Σουναϊτη παρά μόνο γκαντεμιά φέρνει για την ομάδα μας και για την ιστορία αγωνίστηκαν οι:Συριώδης,Μπιρμπίλης,Δήμα,Τομαράς,Μπαλτσαβιάς,Νικολάεβ,Δήμας,Δαμασκηνός,Σκρέττας,
Λιανόπουλος,Τεντέι.Στο β'ημίχρονο έπαιξαν και οι Παναγιωτόπουλος,Πούλιος και Γρηγορίου

Υ.Γ.όλοι στην ομάδα ξεχνάμε την ...τραγική εμφάνιση και προετοιμαζόμαστε δυναμικά για τον επόμενο δύσκολο εκτός έδρας αγώνα με τον Προμηθέα στον Υμηττό.