10 Σεπ 2011

Πρεμιέρα στο κύπελλο με τον Απόλλωνα Περιστερίου για τον ΚΡΟΝΟ.

Πρώτο επίσημο παιχνίδι για την νέα αγωνιστική περίοδο σήμερα το απόγευμα στις 16:30 στο γήπεδο Χωράφας Περιστερίου, με τον τοπικό Απόλλωνα για την ομάδα μας στα πλαίσια της α'φάσης κυπέλλου ΕΠΣΑ.
Ο προπονητής Θεόδωρος Τάμπας(φωτο) προετοίμασε εντατικά την ομάδα όλη την εβδομάδα και βλέπει το παιχνίδι σαν μια ευκαιρία να μοντάρει την ομάδα για την νέα αγωνιστική περίοδο,να δοκιμάσει συστήματα και να δει σε επίσημο αγώνα τους νέους παίχτες που προήχθησαν από τις Ακαδημίες μας,αλλά και τις μεταγραφές και να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα.
Μετά το τέλος της χτεσινοβραδινής προπόνησης,είδε τον νεαρό Γιώργο Μπιρμπίλη να μην μπορεί να γυμναστεί λόγω προβλήματος στον αχίλλειο τένοντα, μένοντας εκτός αποστολής και τους υπόλοιπους να είναι στην διάθεσή του,ετοιμοπόλεμοι, για το σημερινό παιχνίδι στο Περιστέρι.
Η αποστολή για σήμερα είναι:Κουρέας,Μπαλτσαβιάς,Τομαράς,Ασημακόπουλος,Πόλιος,Δήμας,Νικολάεφ,Παστελόπουλος,Λιανόπουλος,Γρηγορίου,Σκρέτας,Δαμασκηνός,Καγκιάς,Φιλιππόπουλος,Κολονέλος,Κάραλης,Πούλιος,Στασινός.
Οι ποδοσφαιριστές έχουν ραντεβού στις 15:00 στα γραφεία του συλλόγου στην οδό Μπερόβου 42 και όλοι μαζί θα αναχωρήσουν με πούλμαν για το πρώτο επίσημο ματς της σαιζόν παρέα με τους ένθερμους οπαδούς -μέλη της ομάδας που στηρίζουν τα τελευταία χρόνια τον ΚΡΟΝΟ ΑΘΗΝΩΝ.