10 Απρ 2011

Τεράστια νίκη στην Πετρούπολη για τον ΚΡΟΝΟ 3-2 τον Αίμο!!!

      Το παιχνίδι κυλούσε βασανιστικά προς το τέλος και το ρολόι    έφτασε στο 90΄ με το σκορ στο ...βολικό για εμάς 2-2. 
      Η μπάλα έφτασε δεξιά στον χώρο του κέντρου στον Λιανόπουλο που με εξαιρετική προσποίηση και κοφτή ντρίμπλα,αδειάζει τον προσωπικό του αντίπαλο και με μαγική διαγώνια πάσα,βγάζει τον Γρηγορίου μόνο του έξω από την περιοχή και απέναντι στον αντίπαλο τερματοφύλακα..........
   Ο Χρηστάκης κοντρολάρει,ελέγχει την μπάλα και με άψογο πλασέ γράφει το 2-3 και υπογράφει μια πελώρια εκτός έδρας νίκη που ήρθε πανάξια για τα παλικάρια μας μέσα σε μια δύσκολη έδρα.


    Γκόoooooooooooooλ και φύγαμε για κορυφή με την ασυναγώνιστη αρμάδα του Θοδωρή Τάμπα ,που για μια άλλη αγωνιστική απέδειξε την ανωτερότητά του,διεκδικώντας την νίκη μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο,έφτιαξε φάσεις,γύρισε δύο φορές το εις βάρος του αποτέλεσμα και με απαράμιλλο πάθος και μεγαλείο ψυχής κατάφεραν όπως και στην Θύελλα,να πετύχουν ένα εκπληκτικό σε δημιουργία και εκτέλεση γκόλ στην εκπνοή του αγώνα και να μας στείλουν στα...ουράνια για πολλοστή φορά,σκορπίζοντας χαρά και ευχαρίστηση στους φανατικούς οπαδούς που ακολουθούν συνέχεια την ομάδα.
    Τίποτα δεν είναι τυχαίο για τον ΚΡΟΝΟ , που παρουσιάζει δείγματα καλοστημένης ομάδας σε όλα τα παιχνίδια,έχει αγωνιστικό προσανατολισμό,πλάνο στην ανάπτυξη και στην κατοχή μπάλας ,είναι αυτό που λέμε ομάδα μέσα στο γήπεδο που χαιρόμαστε να παρακολουθούμε.


   Για την ιστορία ο Αίμος άνοιξε το σκορ στο 15' με τον Τάλιουρα και ισοφάρισε ο Σκαρλάτος στο 41'με κεφαλιά ψαράκι στην επαναφορά, ύστερα από οριζόντιο δοκάρι σε σουτ του Μπαλτσαβιά.
   Στην επανάληψη ξεκινήσαμε νωθρά,δεχτήκαμε ένα αστείο γκολ σε σουτ μέσα από την περιοχή από στιγμιαίο λάθος της άμυνας αλλά καταφέραμε να πάρουμε τον έλεγχο του αγώνα και σε σέντρα φάουλ του Λιανόπουλου, ο Τάτσης με προβολή στο 72'έφερε το παιχνίδι στα ...ίσια και τον ΚΡΟΝΟ σε θέση ισχύος για το υπόλοιπο διαστημα του αγώνα.
   Άψογη η διαιτησία του Κορωνιού και των βοηθών του Παπανικολάου και Μπαλκογιάννη
ΚΡΟΝΟΣ ΑΘΗΝΩΝ: Τσάλος,Τάτσης,Μπιρμπίλης,Ασημακόπουλος,Τομαράς,Μπαλτσαβιάς,Δήμας,Σελάνσι,62'Γρηγορίου,Σκαρλάτος,90'Καγκιάς,Λιανόπουλος,Δαμασκηνός,46'Ασημακόπουλος Π.
ΑΙΜΟΣ:Filas,Πλατοκούκης(65' Μωραιτης),Οικονομόπουλος,Χιλάς,Kullira A.,Kullira E.,Μαρκεζίνης(56' Ράπτης)(86' Κυριακόπουλος),Ζαχαρίας,Ταλιούρας Δ.,Ταλιούρας Ν.,Ταλιούρας Φ.




ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1.ΦΩΣΤΗΡΑΣ    56
2.ΚΟΥΚΑΚΙ       53
3.ΚΡΟΝΟΣ         51
4.ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ    47
5.ΑΙΜΟΣ             46
6.ΑΕ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ 45
7.ΑΕ ΙΛΙΟΥ        44

Απομένουν δύο αγωνιστικές και η ομάδα μας υποδέχεται την Κυριακή τον πρωτοπόρο Φωστήρα στην Κυψέλη και πάει στο Κουκάκι την τελευταία αγωνιστική για να παίξει τα ρέστα του με την τοπική ομάδα.