18 Απρ 2011

Έμεινε στην ισοπαλία 1-1 ο ΚΡΟΝΟΣ με τον Φωστήρα Καισαριανής στο ντέρμπι κορυφής!

   Δίκαιη ισοπαλία είχαμε στο ντέρμπι κορυφής 1-1 με τον πρωταθλητή Φωστήρα Καισαριανής,σε ένα δυνατό και σκληρό παιχνίδι. 
  Ο Φωστήρας είχε την υπεροχή στο α' ημίχρονο και ευτύχισε να σκοράρει στο 44' σε μια στιγμιαία αδράνεια της άμυνας και πλασέ από κοντά του Σχοινά που έστειλε τις ομάδες στα αποδυτήρια με σημαντικό πλεονέκτημα για τους φιλοξενούμενους.
Στο β' ημίχρονο η ομάδα μας μπήκε αποφασισμένη στον αγωνιστικό χώρο,βοήθησαν και οι αλλαγές των Ασημακόπουλου,Γρηγορίου,Σελάσνι και με το...σπρώξιμο από την καταπληκτική εξέδρα μας,κλείσαμε τον Φωστήρα στην περιοχή του,πιέσαμε και στο 72' ο Σκαρλάτος σημάδεψε το δοκάρι με κεφαλιά για να έρθει από πίσω ο Παν.Ασημακόπουλος του Αποστόλη και με σουτ σε κενή εστία να βάλει φωτιά στο ματς και να δώσει άλλη διάσταση στο υπόλοιπο του αγώνα.
    Το υπόλοιπο διάστημα η ομάδα είχε την υπεροχή,πίεσε,είχε δοκάρι σε ωραία ατομική προσπάθεια του Λιανόπουλου στο 85' αφού στο προηγούμενο λεπτό ο Τσάλος έδειξε γιατί είναι από τους καλύτερους τερματοφύλακες στην Αθήνα και τελικά το παιχνίδι έληξε με δίκαιη ισοπαλία από τον διαιτητή Αθανασόπουλο που έδωσε ρεσιτάλ μαζί με τους βοηθούς του Σαμοίλη και Σουναίτη.

      Ο Κρόνος εξασφάλισε την είσοδό του στα μπαράζ με αυτήν την ισοπαλία και αν νικήσει το Κουκάκι στην επόμενη αγωνιστική ανεβαίνει ως δεύτερος.


Κρόνος Αθηνών: Τζάλος, Μπιρμπίλης, Τάτσης, Ασημακόπουλος Π., Τομαράς, Μπαλτσαβιάς, Μποσνιάκου (Ασημακόπουλος Π. Α. 50’), Δήμας (Γρηγορίου 63’), Ντιντίφας (Σελάνσι 85’), Σκαρλάτος, Λιανόπουλος.

Φωστήρας Καισαριανής: Μπαξεβάνης, Μπιλάνι, Κατσιλεωνίδας, Κοβόλιας, Κισισβίλι, Σχοινάς, Γώγος, Βιτζιλέος Α. (Γαλανάκης 26’), Βιτζιλέος Κ., Τζιώκας, Περιστέρης.