20 Μαρ 2011

Πελώρια νίκη ανόδου στην Χρυσούπολη για τον ΚΡΟΝΟ!

Από ένα βολέ του τεράστιου Τσάλου στο 90' και ένα  ξεπέταγμα στην κόντρα του παμπόνηρου Σκαρλάτου , ένα ...τσίμπημα της μπάλας πάνω από τον τερματοφύλακα Μαυρογιάννη,έστειλαν τον ΚΡΟΝΟ στους εφτά ουρανούς και την Θύελλα στην κόλαση!!!To 0-1 είναι γεγονός!!!
    Έσπασαν καρδιές το απόγευμα στην Χρυσούπολη σε ένα παιχνίδι γκραν- γκινιόλ,με μια Θύελλα να αγωνίζεται σκληρά και δυναμικά σε αντίθεση με την ομάδα μας που δεν μπήκε όπως έπρεπε  στο ματς,ξεκίνησε υποτονικά και φοβισμένα χαραμίζοντας ένα ημίχρονο για να καταλάβει ότι με την μπάλα κάτω και παιχνίδι από τα πλάγια η νίκη θα ερχόταν εύκολα ή δύσκολα απέναντι σε μια ομάδα που είχε στόχο να μην δεχτεί γκολ .
    Για πρώτο ματς,όλοι οι μικροί της ομάδας μας ήταν τρακαρισμένοι,έξω από τα νερά τους,φοβισμένοι,ανήμποροι να ακολουθήσουν τις εντολές του προπονητή ανεξήγητα και η ομάδα ήταν κομμένη στα δύο,δίχως φάσεις,κυκλοφορία και σωστή ανάπτυξη.
    Στο β'ημίχρονο η ομάδα ξεκίνησε πιο καλά,είχε πρωτοβουλία,προσπάθησε να φτιάξει φάσεις,είχε δοκάρι σε κεφαλιά του χρυσού σκόρερ Σκαρλάτου στο 80',αφού προηγουμένως ο τρομερός Τσάλος μας έσωσε σε εξ'επαφής απόκρουση ,για να έρθει το εντυπωσιακό φινάλε με το μαεστρικό πλασάρισμα του γίγαντα Σκαρλάτου και τα ατέλειωτα πανηγύρια για τους πιστούς οπαδούς που ακολουθούν την ομάδα παντού και πάντα!!!!!!!!
   Όλοι στην ομάδα ετοιμάζονται για το κομβικό παιχνίδι με την ΑΕ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ στην Κυψέλη την ερχόμενη Κυριακή στις 12:00 το μεσημέρι,στο ντέρμπι κορυφής που θα κρίνει πολλά για την άνοδο και η Διοίκηση παρακαλεί τους γονείς και τα παιδιά των Ακαδημιών να βοηθήσουν με την παρουσία τους τον ΚΡΟΝΟ.

 ΑΠΟ  ΚΡΟΝΟΣ:    Τσάλος,Μπιρμπίλης(75'Γρηγορίου),Τομαράς,Ασημακόπουλος,Δήμας,Μπαλτσαβιάς,Φιοράλντο(65'Καγκιάς),
Ντιντίφας,Λιανόπουλος,Σκαρλάτος ,Μποσνιάκου