31 Οκτ 2010

3X3... o KΡΟΝΟΣ στην Αργυρούπολη


     Με τρία πανέμορφα σε εκτέλεση και δημιουργία
γκολ,η ομάδα μας πέτυχε την τρίτη συνεχόμενη
εκτός έδρας νίκη με την τοπκή ομάδα στην Αργυρούπολη και έφτασε τους 11 βαθμούς στο πρωτάθλημα,έχοντας δύο ισοπαλίες στην έδρα μας που μας στοιχίζουν προς το παρόν να πατήσουμε..κορυφή.
   Η ομάδα ξεκίνησε δυναμικά στο πρώτο μισό του αγώνα,πήρε την πρωτοβουλία των κινήσεων από τη αρχή αλλά δεν κατάφερε να ολοκληρώσει τις φάσεις με συνέπεια να πάει στην ανάπαυλα με το άχαρο 0-0.
  Στο β'ημίχρονο με την είσοδο του πολύπειρου Καγκιά στον νευραλγικό χώρο του κέντρου και λίγο δεξιά η ομάδα είχε καλύτερη ανάπτυξη και κυκλοφορία της μπάλας,έφτιαξε φάσεις με δουλεμένες προσπάθειες από την προπόνηση και ήταν θέμα χρόνου να έρθουν και τα γκόλ με τους Σκαρλάτο δύο,το πρώτο με μονοκόματο αριστερό σούτ από το ύψος της περιοχής και το δεύτερο  με ωραία ντρίμπλα και διαγώνιο αριστερό στην απέναντι γωνία.Νωρίτερα είχε ...προλάβει να χάσει ένα ανεπανάληπτο τετ α τετ που τον... πείσμωσε και να σερβίρει με καταπληκτική πάσα το 0-2 για τον Γρηγορίου που με την είσοδό του στο παιχνίδι έδωσε αέρα νίκης στην ομάδα.
    Αξίζει να σημειωθεί ότι και τα τρία γκολ προήρθαν από οργανωμένες προσπάθειες των παιχτών μας μετά το 80' και δείχνει ότι τα παιδιά δεν παράτησαν το παιχνίδι και πάλεψαν μέχρι τέλους και δικαιώθηκαν.

ΚΡΟΝΟΣ: Τζάλος,Τάτσης,65'Γρηγορίου,Μπιρμπίλης,Ασημακόπουλος,Τομαράς,Μπαλτσαβιάς,
Ντιντίφας,46'Καγιάς,Πόλιος,Φιοράλντο,Σκαρλάτος,83'Ναστούλης,Ασημακόπουλος
Γιά βαθμολογία πατήστε εδώ
Γιά αποτελέσματα εδώ