23 Απρ 2010

Θρίαμβος για τις Ακαδημίες


Άλλη μια σπουδαία παράσταση για την παιδική ομάδα του Τάκη Ντιντίφα,που συνέτριψε τον Κεραυνό Πετρούπολης στην έδρα μας με το εμφατικό 5-1.
Δύο εκπληκτικά γκόλ από τον Φώτη Κολονέλο,δύο από τον βιρτουόζο Φιοράλντο και ένα από τον Πρέγκο Αμαρίλντο ,σφράγισαν την ωραία εμφάνιση του Κρόνου.



Ο Γρηγόρης σκοράρει,ντριμπλάροντας όλη την άμυνα της Κορωνίδας - 5ο προσωπικό γκόλ στο παιχνίδι.

Το απόγευμα, ανέλαβαν δράση  οι παμπαίδες του Γιάννη Μπακόλα,που κέρδισαν την εξαιρετική Κορωνίδα του Αντώνη Μάρη,με το εντυπωσιακό 7-3,έχοντας σε ...εκπληκτική μέρα τον ...σεληνιασμένο Γρηγόρη Τασουλή που έκανε ότι ήθελε την άμυνα των αντιπάλων και τους φιλοδώρησε με     5 γκόλ!!! σκοράροντας κατά ριπάς, σε μια επίδειξη φαντεζί ποδοσφαίρου, που απέσπασε τα θερμά χειροκροτήματα της εντυπωσιακής, για παιδικό παιχνίδι,εξέδρας. Τα άλλα δύο, οι Κουρούνης και  Παπαχρήστος .Η ομάδα έδειξε χαρακτήρα σε όλο το μάτς ,έφτιαξε φάσεις,κράτησε μπάλα και έδειξε ότι μπορεί στην συνέχεια να πρωταγωνιστήσει στον 11ο όμιλο, τώρα που επέστρεψαν και οι τραυματίες στην ομάδα.Άξιο αναφοράς η ηγετική επιστροφή του Αλέξη Τσούκα για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα,που έδωσε άλλη οντότητα στην ομάδα!

Και μαθηματικά πρώτη στον 10ο όμιλο  η παμπαιδική ομάδα του Θοδωρή Τάμπα,που σκόρπισε στους 5...ανέμους!!! την Αθηναΐδα  στην Κυψέλη με τον Μπάρο Βαλεντίνο να κάνει ...χάτ τρίκ!!! και τον Βασίλη Πότση να σκοράρει τα δύο πρώτα για την ομάδα μας που ενθουσίασε για μια ακόμη φορά με το περίτεχνο παιχνίδι της.
Το ματς ήταν παράσταση για ένα ρόλο και οι...καμικάζι του Θ.Τάμπα με ...πιλότο τον βιρτουόζο Μαρίνο Καλλιντέρη,έκαναν επίδειξη υψηλής τεχνικής και ευχαρίστησαν τους θεατές που βρέθηκαν το βράδυ στο γήπεδο.


Σήμερα το απόγευμα η ανδρική ομάδα θα παίξει στην Νήαρ ΄Ηστ με τον Φωστήρα Καισαριανής και ο προπονητής θα δώσει χρόνο σε νέα παιδιά από την παιδική ομάδα,γιατί εκεί είναι το χρυσό μέλλον του ΚΡΟΝΟΥ.

Την ήττα με 2-0 γνώρισε η ανδρική ομάδα στην Καισαριανή
από τον Φωστήρα με ένα αχρείαστο πέναλτυ του Μπαλτσαβιά στο 75' (το 6ο φέτος για τον Λάμπρο) και στην συνέχεια δέχηκε και το 2ο γκόλ στο τέλος του αγώνα.

Γλυκιά...ήττα

Παρά την ήττα με 3-0 από την εξαιρετική ομάδα του Υμητού,η ομάδα μας άφησε καλές εντυπώσεις και αν είχε ισοφαρίσει σε κεφαλιά εξ'επαφής του Σκαρλάτου στο α'μέρος θα είχε καλύτερη τύχη στο παιχνίδι.Η ομάδα έβαλε την μπάλα κάτω,είχε σωστή κυκλοφορία αλλά είμασταν αναποτελεσματικοί στην τελική ενέργεια.Στα υπόλοιπα παιχνίδια ο προπονητής μας Θ.Τάμπας θα δώσει ευκαιρίες και στα άλλα νέα παιδιά από το παιδικό τμήμα.

'Εβρεξε...γκόλ για τις υποδομές του ΚΡΟΝΟΥ!

O Mεγάλος Αρχηγός
Βαγγέλης Κασάι

Καταιγίδα η παιδική ομάδα του Τάκη Ντιντίφα στο Γαλάτσι,συνέτριψε την Κορωνίδα με το εντυπωσιακό 6-2 και κατέκτησε και μαθηματικά την 1η θέση στον 6ο όμιλο.Για την ομάδα μας άνοιξε το σκόρ ο Γ.Μποσνιάκος ,δεχτήκαμε την ισοφάριση από φάουλ και λανθασμένη εκτίμηση της άμυνας,πήραμε το προβάδισμα με τον αρχισκόρερ Μποσνιάκο και πάλι για το α' ημίχρονο και ο Αμαρίλντο έκανε στην κόντρα το 1-3 για την ομάδα μας.Μείωσε η γηπεδούχος σε 2-3 σε άλλο ένα τραγικό λάθος της άμυνας αλλά ο τρομερός Μποσνιάκος έδειξε ποιός είναι το αφεντικό στον αγώνα και με εντυπωσιακή προσπάθεια και πλασέ έγραψε το 2-4.Σειρά πήρε ο Φιοράλντο για το 2-5 με ατομική προσπάθεια και πλασέ στην κίνηση για να βάλει το κερασάκι στην τούρτα ο χαλκέντερος Βαγγέλης Κασάι,που με περίτεχνες ενέργειες,πέρασε όλη την άμυνα της Κορωνίδας και με τεχνικό πλασέ από δύσκολη θέση πέτυχε το ομορφότερο γκόλ του αγώνα,που σφράγισε το έξοχο β'μέρος για την ομάδα μας.
ΑΞΙΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΟΙ ΛΕΒΕΝΤΕΣ ΜΑΣ


          Πιο εύκολα απ'ότι δείχνει το σκόρ, 3-4,η παμπαιδική ομάδα του Θ.Τάμπα,κέρδισε την αντίστοιχη του Κολωνού και συνεχίζει με το απόλυτο 6 στα 6,για την σίγουρη κατάκτηση της 1ης θέσης στον 10ο όμιλο.Τα παιδιά του ΚΡΟΝΟΥ κέρδιζαν άνετα 0-3 στο α'ημίχρονο με σκόρερ τους Μπάρο Βαλντίνο δύο γκόλ και ένα του Πέτρου Μπίφσα.Στο β΄μέρος ο Κολωνός με δύο φάουλ του Μπραχίμι μείωσε σε 2-3,αλλά ο Βασίλης Πότσης έδωσε αέρα δύο τερμάτων για την ομάδα μας και 2-4.Στο τέλος μείωσαν σε 3-4 οι γηπεδούχοι,πάλι με φάουλ έξω από την περιοχή και με τον ίδιο παίχτη  τον Μπραχίμι, αλλά  η ομάδα μας παίζοντας έξυπνα στα τελευταία λεπτά,κράτησε άνετα την μεγάλη νίκη και βαδίζει για το...απόλυτο!!!!

                                                                                                                                                              Μεγάλη ευκαιρία έχασε η παμπαιδική ομάδα του Γ.Μπακόλα στη Κυψέλη να πιάσει κορυφή στον 11ο όμιλο μιας και παραχώρησε ισοπαλία 4-4 με την Αγία Παρασκευή σε ένα παιχνίδι με φοβερό σασπένς και αγωνία διότι έχανε 0-1,   1-2,   1-3,  3-4,αλλά χάρις στον εκπληκτικό Γρηγόρη Τασουλή κατάφερε να ισοφαρίσει με τρία γκόλ συνεχόμενα από ατομικές προσπάθειες και στο τέλος έδωσε έτοιμο γκόλ στον άπειρο Δερβένη που δεν μπόρεσε σε άδεια εστία να κάνει την μεγάλη ανατροπή για την ομάδα μας.Ο Γκάνιας ισοφάρισε σε 1-1 με το πρώτο του γκόλ για φέτος.
Το μόνο που κρατάμε από το σημερινό παιχνίδι είναι η εντυπωσιακή απόδοση του Τασουλή που ήταν μια ...ομάδα μόνος του και τα ψυχικά αποθέματα στο β'μέρος για την ομάδα μας που κατάφερε να ισοφαρίσει από 1-3 σε 3-3 και από 3-4 σε 4-4.Τα παιδιά θα συνεχίσουν να μάχονται.


Φουλ δράση για τις ομάδες μας το Σαββατοκύριακο

Το Σάββατο το πρωί στις 09:30 στο γήπεδο του Γαλατσίου,η ταλαντούχα ομάδα του Τάκη Ντιντίφα,ΠΑΙΔΙΚΟ,θα δώσει μία ακόμη λαμπρή ποδοσφαιρική παράσταση με την Κορωνίδα και θα στεφθεί και μαθηματικά πρωταθλήτρια του 6ου ομίλου,τρεις αγωνιστικές πριν το φινάλε....
Αργότερα στις 11:30 στην ΑκαδημίαΠλάτωνος η Παμπαιδική ομάδα του Θοδωρή Τάμπα θα αντιμετωπίσει τον Κολωνό στην προσπάθεια που κάνει να κατακτήσει τον τίτλο αήττητη.
Λίγο αργότερα στις 12:30 στο γήπεδο της Κυψέλης η Παμπαιδική ομάδα του Γιάννη Μπακόλα υποδέχεται την Αγία Παρασκευή και έχει την ευκαιρία να πιάσει... κορυφή.
Την Κυριακή το πρωί η ανδρική ομάδα θα αντιμετωπίσει την αντίστοιχη του Υμητού για το πρωτάθλημα Γ' κατηγορίας ΕΠΣΑ, σε ένα πολύ δύσκολο τέστ.

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ... για τους παίδες στην Κυψέλη-ΚΥΠΕΛΟ στα Μελίσσια!!!

Περηφανή νίκη για την ομάδα του ΤΑΚΗ ΝΤΙΝΤΙΦΑ στο τουρνουά των Μελισσίων,απέναντι στον πανίσχυρο ΕΘΝΙΚΟ ΑΣΤΕΡΑ του Άρη Τζεφεράκου με το εμφατικό 3-1!Οι παίχτες τηςομάδας μας,που το απόγευμα κέρδισαν τον ΑΡΗ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ 3-0, παρά την τρομακτική κούραση από τα συνεχή παιχνίδια και το αριθμητική υπεροχή του αντιπάλου στο β' ημίχρονο, έπαιξαν όμορφο ποδόσφαιρο και επικράτησαν ενός ισχυρού αντιπάλου χάρις στα γκόλ του παιχταρά Γ. Μποσνιάκου και ένα με κεφαλιά του Φ.Κολονέλου.Αξίζουν ολόθερμα συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά και στους γονείς, που παρευρέθησαν στο γήπεδο.Αξίζει να σημειωθεί ότι τον αγώνα παρακολούθησε σύσσωμο το Δ.Σ. της ομάδας με επικεφαλής τον πρόεδρο  Γιάννη  Ντιντίφα.




Μεγάλη νίκη για το ΠΑΙΔΙΚΟ σήμερα το μεσημέρι στην Κυψέλη με άνετο 3-0 επί του ΑΡΗ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ για την β'αγωνιστική του 2ου γύρου.Η ομαδάρα του ΤΑΚΗ ΝΤΙΝΤΙΦΑ προελαύνει στον 6ο όμιλο με 7 νίκες και μόλις μία ήττα και θέλει στις επόμενες 4 αγωνιστικές που απομένουν ...μία νίκη για να κατακτήσει και μαθηματικά τον τίτλο,αφού προπορεύεται 9 βαθμούς από τον δεύτερο...
Στη φωτό ο νεαρός ΔΗΜΗΤΡΗΣ  ΚΑΛΚΑΝΗΣ σκόρερ για την ομάδα μας,τα άλλα δύο, ο γκολεαδόρ..ΓΙΩΡΓΟΣ  ΜΠΟΣΝΙΑΚΟΣ.

 Κουρασμένη η  παμπαιδική ομάδα  του Θ.ΤΑΜΠΑ,δεν μπόρεσε να δείξει το πραγματικό της πρόσωπο και έχασε φυσιολογικά με 2-0 από την δυνατή ομάδα του Εθνικού Αστέρα που την προπονεί ο Ενωσιακός Άρης Τζεφεράκος.
Ο Σύλλογός μας,συγχαίρει την νικήτρια ομάδα και θα προσπαθήσει το βράδυ στις 20:00 να... ισοφαρίσει η  ΠΑΙΔΙΚΗ ομάδα του ΚΡΟΝΟΥ στον άλλο τελικό. 


Στον τελικό οι παμπαίδες και οι παίδες του ΚΡΟΝΟΥ
Για το τουρνουά των Μελισσίων,το παμπαιδικό του Θοδωρή Τάμπα έπαιξε με το αντίστοιχο του Ολυμπιακού Πειραιώς και ύστερα από ένα συναρπαστικό παιχνίδι ο ΚΡΟΝΟΣ ΑΘΗΝΩΝ κέρδισε την πρόκριση στον τελικό με 5-4 στα πέναλτι και θα αντιμετωπίσει την Μ.Τρίτη στις 16:00 σο ίδιο γήπεδο τον Εθνικό Αστέρα του Άρη Τζεφεράκου.
Οι παίχτες μας κοίταξαν στα μάτια τους αντιπάλους τους,έπαιξαν καταπληκτικό ποδόσφαιρο και στο τέλος κέρδισαν τον αγώνα και τις εντυπώσεις και το θερμό χειροκρότημα όλων των φιλάθλων.
Μπράβο στα παιδιά μας για την υπέροχη προσπάθειά τους.
Στον τελικό του ίδιου τουρνουά θα παίξουν και τα τρομερά παιδιά του Τάκη Ντιντίφα-ΠΑΙΔΙΚΟ- τα οποία συνέτριψαν με 6-1 την ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και θα αντιμετωπίσουν τον ΕΘΝΙΚΟ ΑΣΤΕΡΑ  στις 19:00 το απόγευμα.Το σίγουρο είναι πως θα γίνουν δύο καταπληκτικά παιχνίδια που θα προσφέρουν πλούσιο θέαμα στο φίλαθλο κοινό.
Αντίθετα με τις παραπάνω ομάδες το τμήμα των ακαδημιών,με σημαντικές ελλείψεις,δεν τα κατάφερε και υπέστη βαριά ήττα με 6-0 από τα πιτσιρίκια της Αθηναίδας.
Κατάφεραν όμως να πάρουν την 3η θέση στο τουρνουά, νικώντας την ομάδα των μελισσίων με 4-2.

Τα γκολ για την ομάδα του Κρόνου τα πέτυχαν οι ΚΑΓΚΑΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ 2 ΜΠΡΑΧΙΜΙ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 1 και ΜΠΟΥΡΒΑΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 1.
Η σύνθεση της ομάδας :
ΜΠΟΥΡΑΝΤΑΣ ΝΙΚΟΣ , ΠΕΤΡΟΥ ΣΤΑΜΑΤΗΣ , ΛΟΥΤΣΑΪ ΛΟΥΤΣΙΑΝΟ , ΝΤΑΛΑΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ, ΠΕΤΡΙΔΗΣ ΝΙΚΟΣ , ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, ΚΑΡΑΜΠΕΡΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ, ΓΙΑΝΟΥΚΟΣ ΟΡΕΣΤΗΣ , ΜΠΟΥΡΒΑΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, ΠΟΛΥΧΡΟΝΗΣ ΦΟΙΒΟΣ, ΚΟΣΚΙΝΑΣ ΣΤΑΘΗΣ, ΜΠΡΑΧΙΜΙ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, ΜΙΧΑΗΛ ΜΑΡΙΝΟΣ, ΚΑΓΚΑΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ